Hallo, ik ben Jasperina

De dag begint voor mij pas na de eerste kop koffie. Ik woon met mijn gezin in Amsterdam Noord en ben een onverbeterlijke zendeling. Als ik ergens enthousiast over ben, deel ik het graag met anderen. Of het nou het boek ‘Vanuit hier zie je alles’ van Marianne Leky is, de podcasts van Lou Niestadt of de rijsttafel van Kannibalen en Paradijsvogels.

 

MM Movement
Ik wil de wereld een beetje mooier maken en zoek overal de silver linings. Ik geloof in de 5 millimeter movement – you can’t start a fire without a spark – en in de kracht van woorden en creativiteit. Ik verlang naar meer duurzaamheid in onze maatschappij en wil daar graag aan bijdragen. Van Roald Dahl leerde ik dat kindness de beste karaktereigenschap is. Ik oefen elke dag. De introvert in mij staat liever niet op een podium, maar ik heb wel wat te vertellen. De reden dat ik schrijf natuurlijk.

Over Studio Lampje

Na een lang dienstverband besloot ik in 2020 dat het tijd was om dromen na te jagen. Ik schreef een boek en begon Studio Lampje. Lampje was de roepnaam van mijn zoon toen hij nog in mijn buik zat. Het betekent voor mij een nieuw begin en de lichtpuntjes die ik overal in zie. Heel letterlijk wil ik met Studio Lampje een licht schijnen op jouw content, of dat nou een ander licht is of het voetlicht dat het verdient.

 

En mijn missie?
Dat is met content een verschil maken. Ik wil ondernemers en bedrijven helpen hun stem te vinden en hun verhaal op een eigenzinnige manier te vertellen. Mijn drijfveer is om mooie content te creëren en te delen. De kern te raken én te raken. Met verhalen een zaadje planten van inspiratie en kennis.

 

Mijn interesse gaat uit naar ondernemingen die een verschil willen maken door educatie, innovatie en duurzaamheid.

Over_mij_Studio_Lampje

Studio Lampje

Ik schijn graag een eigenzinnig lampje op jouw content. Op mijn site lees je wat ik voor je kan betekenen.